Nature's Pride

Allround Medewerker Technische Dienst - Maasdijk

All jobs Print Apply
EnglishNederlands

Job

Active since 15-03-2018 Job category Engineering - Execution
Location Maasdijk Level Professional
Educational level Vocational / Diploma / As... Employment type Fixed term contract with option...
Hours 40 Salary passend salaris
Ben jij allround technisch onderlegd en wil jij werken in een innovatief bedrijf met geavanceerde apparatuur? Heb jij twee rechterhanden en een passie voor techniek? Ben je oplossingsgericht en kun je goed zelfstandig werken in een team? Dan ben jij wellicht de medewerker die we zoeken!

Hoe ziet jouw dag eruit?
Jouw werkdag start om 14.00 uur, want je bent verantwoordelijk voor de middag- en avonddienst. De dag start met een overdracht van jouw collega’s.
 
In deze brede functie ben je verantwoordelijk voor onderhoud aan gebouw gebonden installaties, zoals elektrische- en beveiligingsinstallaties, klimaatsystemen, het brandmeldsysteem en het gebouwbeheersysteem. Daarnaast zorg je voor het onderhoud aan interne transportmiddelen (zoals heftrucks en pompwagens), mango- en avocado sorteerlijnen, verpakkingsmachines en aanverwante apparatuur (zoals dozenstapelaars en palletiseermachines).
 
Jouw werkzaamheden
 • verrichten van onderhoud, uitvoeren van technische controles en verhelpen van storingen doe jij zelfstandig en zodanig dat processen veilig kunnen worden hervat en stagnatie tot een minimum beperkt blijft;
 • doen van aanpassingen en verbeteringen aan machines en installaties;
 • ondersteunen van de teamleiders en operators bij eerstelijns onderhoud; hierbij treedt je doortastend op en geef je duidelijke instructies hoe problemen kunnen worden voorkomen;
 • begeleiden en toezien op uitvoering van werkzaamheden door externen.
We werken met verse groenten en fruit en daardoor krijg je te maken met onverwachte zaken en deadlines. Dit maakt jouw werk afwisselend en dynamisch!
 
Als Medewerker Technische Dienst heb jij
 • MBO werk- en denkniveau, richting elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica;
 • minimaal 2 tot 5 jaar relevante werkervaring als Medewerker Technische Dienst, Storings- of onderhoudsmonteur, bij voorkeur in een productie omgeving;
 • goede technische kennis, zowel elektronisch als mechanisch;
 • kennis van en ervaring met MS Office (Word en Excel).
Dus wat doe je als er een melding is van een storing aan één van onze sorteerlijnen? Je houdt het hoofd koel, zoekt je collega’s op binnen de productie afdeling van de desbetreffende productielijn, bekijkt en analyseert het probleem en zoekt naar een oplossing. Je vindt het hierbij belangrijk dat er zo snel mogelijk een goede oplossing wordt gevonden en dat de productielijn weer operationeel is!
 
Het team
De Technische Dienst bestaat uit zeven medewerkers die er samen voor zorgen dat alle installaties en machines in optimale staat blijven. Je rapporteert aan het hoofd Technische Dienst.
 
Wat kan je van ons verwachten?
 • passend salaris;
 • goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 26 vakantiedagen per jaar en een extra pensioenvoorziening bovenop de cao;
 • uitzicht op een vast dienstverband;
 • goede ontwikkelmogelijkheden;
 • top faciliteiten voor medewerkers, waaronder een bedrijfsrestaurant met eigen chefkok, een eigen bootcamp terrein, yoga, versgemalen koffie en natuurlijk vers fruit en smoothies.
Daarnaast kom je te werken bij een succesvol en snelgroeiend bedrijf, waarbij je intensief samenwerkt met buitengewoon gedreven collega’s met passie voor het vak.
 
Wist je dat Nature’s Pride:
 • bekend is van de EAT ME producten bij meer dan 300 retail- en groothandelsklanten in heel Europa?
 • de eerste en grootste mango- en avocado rijperij van Europa heeft?
 • 500 gedreven, betrokken en gemotiveerde collega’s heeft?
 • in 2017 de 3e plaats heeft gehaald in de Hillenraad100?

Ben jij de Medewerker Technische Dienst die het verschil weet te maken?  

Reageer dan direct via de 'Solliciteer' button. Voor meer inhoudelijke informatie kun je bellen of appen met Carolien Molenaar (Recruiter), via 06-24999342. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.naturespride.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
More information
This listing is a full-time job

Job category Engineering - Execution
Industry / Industries Fast Moving Consumer Goods
Region Zuid-Holland
Keywords Vacature, fulltime, Maasdijk, Allround Medewerker Technische Dienst, storingsmonteur, onderhoud, monteur, technicus.

Contact information

Name Carolien Molenaar
Phone +31624999342

Location

Apply