Nature's Pride

Teamleider Productie - Maasdijk

All jobs Print Apply
EnglishNederlands

Job

Active since 18-04-2014 Job category Production (Operators)
Location Maasdijk Level Management
Educational level Vocational / Diploma / As... Employment type Fixed term contract
Hours 40 - 0 Salary -

Nature’s Pack is gespecialiseerd in het om- en verpakken van verse exotische groenten en fruit. Tevens beschikt Nature’s Pack over de grootste rijperij van avocado’s en mango’s in Europa. Nature’s Pack is onderdeel van Nature’s Pride, een innovatief bedrijf dat staat voor het dagelijks leveren van 300 verse producten uit 60 verschillende landen met een optimale flexibiliteit en service voor supermarkt- en groothandelsklanten in heel Europa. In samenwerking met telers en klanten wil Nature’s Pride de consument inspireren met de best smakende en verrassende producten. Bij Nature’s Pride & Nature’s Pack werken ruim 300 gedreven, betrokken en gemotiveerde collega’s.


Wat zoeken wij?

Als gevolg van de continue groei van Nature’s Pack zijn wij op zoek naar fulltime


                             Teamleiders Productie


In deze functie ben je verantwoordelijk voor het efficiënt doen verwerken van om- en verpakkingsopdrachten. Dit doel bereik je door de juiste inzet van je personeel, het bepalen van de benodigde materialen, het controleren van de productkwaliteit en het toezicht houden op een correcte uitvoering van productieregistratie en rapportage. Daarnaast zorg je ervoor dat jij en je team de bedrijfsinstructies betreffende veilig werken en voedselveiligheid juist opvolgen.


Je bent eerlijk, open en direct in je communicatie. Je spreekt je collega’s motiverend & stimulerend aan om zo het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast ben je ontwikkelings- en groei georiënteerd en word je enthousiast van verbeterde prestaties van je medewerkers en je processen.


Je hebt en bent:

MBO/HBO werk- en denkniveau; richting Techniek, Logistiek, LevensmiddelentechnologieFlexibel, resultaatgericht en doorzettingsvermogenEen People manager;Kennis van en ervaring met continue verbeteren ( Lean, 5S)Kennis van HACCP;Relevante werkervaring in de AGF branche of met exoten is een pre.

Wat bieden wij?

Uitstekende arbeidsvoorwaarden;Open en leuke werksfeer in een succesvolle en snel groeiende organisatie;De uitdaging om bij te dragen aan de groei van ons enthousiaste bedrijf.


Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar deze nieuwe uitdaging en spreekt de organisatie en de functie je aan? Aarzel dan niet en stuur je motivatie met CV naar career@naturespride.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Marjolein Koppert via 0174-525900 of kijk op www.naturespride.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

More information
This listing is a full-time job

Job category Production (Operators)
Industry / Industries Fast Moving Consumer Goods
Region Zuid-Holland
Keywords Teamleider, Teamleider Productie, Productie, AGF

Contact information

Name Kim van Ouwerkerk

Location

Apply