Nature's Pride

Productieplanner - Maasdijk

All jobs Print Apply
EnglishNederlands

Job

Active since 18-04-2014 Job category Logistics: Procurement & Supply...
Location Maasdijk Level Professional
Educational level Vocational / Diploma / As... Employment type Fixed term contract
Hours 40 - 0 Salary -

Nature’s Pack is gespecialiseerd in het om- en verpakken van verse exotische groenten en fruit. Tevens beschikt Nature’s Pack over de grootste rijperij van avocado’s en mango’s in Europa. Nature’s Pack is onderdeel van Nature’s Pride, een innovatief bedrijf dat staat voor het dagelijks leveren van 300 verse producten uit 60 verschillende landen met een optimale flexibiliteit en service voor supermarkt- en groothandelsklanten in heel Europa. In samenwerking met telers en klanten wil Nature’s Pride de consument inspireren met de best smakende en verrassende producten. Bij Nature’s Pride werken in ruim 300 gedreven, betrokken en gemotiveerde collega’s.


Wat zoeken wij?

Als gevolg van de continue groei van Nature’s Pack zoeken wij een gedreven fulltime:


                                      Productieplanner


Als Productieplanner vervul je een spilfunctie binnen de organisatie en heb je veel contact met de afdelingen Sales, Productie, Inkoop, Logistiek en Kwaliteit. Je houdt je bezig met het dagelijks opstellen van productieplanning en reageert proactief op eventuele afwijkingen in deze planning. Daarnaast draag je verbeteringen aan met betrekking tot de betrouwbaarheid van het productieresultaat en streef je naar procesoptimalisatie. Je komt te werken in een dynamisch team op de afdeling Planning. Als je op zoek bent naar een breed takenpakket waarbij je analytisch en planmatig bezig bent binnen een groeiende organisatie, reageer dan op deze vacature!


Je hebt en bent:

HBO werk- en denkniveau; Minimaal 5 jaar werkervaring als productieplanner;Ervaring in FMCG en/of AGF sector;Kennis van ERP systemen (bij voorkeur Navision);Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;Een teamplayer die geniet van het gezamenlijk behalen van resultaten;Goede communicatieve vaardigheden;Analytisch, een goed cijfermatig inzicht, flexibel en stressbestendig;Organisatietalent en oog voor detail.


Wat bieden wij?

Uitstekende arbeidsvoorwaarden;Open en leuke werksfeer in een succesvolle en snel groeiende organisatie;De uitdaging bij te dragen aan de groei van ons enthousiaste bedrijf.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, spreekt de organisatie en de functie je aan? Aarzel dan niet en stuur je reactie met CV naar career@naturespride.nl

Voor meer informatie kun je bellen met Kim Schulte via 06-21710849

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

More information
This listing is a full-time job

Job category Logistics: Procurement & Supply chain
Industry / Industries Fast Moving Consumer Goods
Region Zuid-Holland
Keywords Planning, Productieplanner, AGF

Contact information

Name Kim van Ouwerkerk

Location

Apply